Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 45,-
9.5 Gem. klantbeoordeling
Binnen 2 werkdagen geleverd

FAQ

BESTELLINGEN, VERZENDING EN RETOURNEREN

Voor alle bestelling binnen Nederland tot een bedrag van € 45,-  betaal je € 5,95 verzendkosten. Voor bestellingen vanaf € 45,-   betaald u bij ons geen verzendkosten! Verzendkosten buiten Nederland zijn vanaf € 8,95. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling en het adres in het buitenland. Gratis verzenden boven de € 45,- geld niet voor bestellingen buiten Nederland.

Alle bestellingen binnen Nederland, worden binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Bij bestellingen voor België en Duitsland moet je rekening houden met een levertijd van 2 tot 3 werkdagen.

Wij doen ons best om onze producten zo goed mogelijk te verpakken. Maar helaas zou het kunnen voorkomen dat een flesje zwarte komijnolie tijdens de verzending breekt. Mocht het voorkomen dat je een beschadigd flesje ontvangt, dan kun je direct na ontvangst een foto sturen van het beschadigde product naar info@purezaadolie.nl o.v.v. het ordernummer. Wij zorgen er dan voor dat je z.s.m. een nieuw product ontvangt.

Zodra de bestelling is verzonden ontvang je per email een track- en trancenummer. Hierna kun je je bestelling gemakkelijk volgen.

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Klik hier voor meer informatie over retourneren.

Na ontvangst van een retourverzoek ontvang je automatische instructies die nodig zijn om je product te retourneren.

Binnen 7 dagen na ontvangst van je retourzending wordt je aankoopbedrag teruggestort. Alle bedragen worden altijd via hetzelfde medium terug gestort. Houd wel er rekening mee dat het enige dagen kan duren voordat een bijschrijving op het bankoverzicht zichtbaar is.Na ontvangst van een retourverzoek ontvang je automatische instructies die nodig zijn om je product te retourneren.
Je kunt bij ons eenvoudig betalen via iDeal, Creditcard en Bancontact/Mister Cash
Betalingen worden direct verwerkt. Betalingen zijn volledig geïntegreerd in de webwinkel van purezaadolie.nl.
Woon je in België of Duitsland dan is het geen enkel probleem. Woon je in een ander land dan kunnen wij helaas (nog) niet leveren.
De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Kijk ook even in je ongewenste postvak (Spambox). Mocht je na 24 uur nog steeds niks hebben ontvangen, neem dan contact op met ons op via info@purezaadolie.nl of onze contactformulier.

GEBRUIK ZWARTE KOMIJNOLIE

Het maximale wat je aan zwarte komijnolie mag innemen zijn 3 kleine theelepeltjes per dag of 1 eetlepel per dag. En niet meer! Onthoud dat het verhogen van je doses zwarte komijnolie niet betekent dat het voor een snellere genezing zorgt. De hoeveelheid dat je consumeert hangt af van de reden waarvoor je de zwarte komijnolie inneemt. Wees je er ook van bewust dat een dagelijkse inname van meer dan 25gram aan zwarte komijn negatieve gevolgen kan hebben op je gezondheid. Houd je dus altijd aan de aanbevolen dagelijks hoeveelheid. Wil je je immuunsysteem een boost geven, dan adviseren wij je 2 maal daags 1 kleine theelepel in te nemen, voor een periode van 3 tot 6 maanden. Daarna kun je overstappen naar 1 maal daags 1 kleine theelepel.
Schud voor gebruik altijd eerst het flesje. Het beste is om 1 kleine theelepel zwarte komijnolie op een lege maag in te nemen. Het liefst een half uur voor het ontbijt. De olie kan puur ingenomen worden of gemengd worden met een lepeltje pure honing. De olie kan ook gemengd worden met een glas versgeperste sinaasappelsap. Dit zorgt voor een energieke start van de dag. Meng de olie dus niet met sinaasappelsap voor het slapen gaan.
Absoluut niet! Onze lichaam zit steeds meer vol van vrije radicalen, dit komt doordat onze voeding steeds meer kunstmatig en machinaal verwerkt wordt. Vrije radicalen kunnen leiden tot kanker. De essentiële vetzuren in zwarte komijn binden de vrije radicalen en elimineren ze.Zwarte komijn is een belangrijke aanvulling op onze voeding. Het bevat ook bèta-caroteen, hiervan staat bekend dat ze schade veroorzakende celstoffen die kanker produceren vernietigen.
Nee, dit wordt sterk afgeraden. Zwarte komijn kan baarmoedersamentrekkingen bevorderen, wanneer het in grote hoeveelheden wordt ingenomen kan het leiden tot een miskraam. Na de zwangerschap kan je weer dagelijks 1 klein theelepeltje zwarte komijnolie gebruiken. Dit bevordert de moedermelk productie en de baarmoedersamentrekking.
Nee, geadviseerd wordt om twee weken voordat de operatie plaatsvindt te stoppen met het innemen van zwarte komijnolie.
Nee dit mag absoluut niet. Hoewel zwarte komijnolie een heilzame werking heeft is het zeker geen vervanging van je medicatie. Indien je medicatie slikt dan adviseren wij je altijd goed te laten informeren en adviseren door je behandeld arts alvorens je begint met het innemen van zwarte komijnolie. Purezaadolie.nl is niet bevoegd en kan geen medische adviezen verstrekken. Wij kunnen niet aansprakelijk noch verantwoordelijk worden gesteld voor het (verkeerd) in gebruik nemen van de aangeboden producten. Raadpleeg dus altijd uw arts of apotheker voor het gebruik van zwarte komijnolie.
Indien je medicatie slikt dan adviseren wij je goed te laten informeren en adviseren door je behandeld arts alvorens je begint met het innemen van zwarte komijnolie. Purezaadolie.nl is niet bevoegd en kan geen medische adviezen vertrekken. Het blijft je eigen verantwoordelijkheid om je goed in te lezen en te laten adviseren door een bevoegde arts/adviseur. Wij kunnen niet aansprakelijk noch verantwoordelijk worden gesteld voor het (verkeerd) gebruik van de aangeboden producten. Raadpleeg dus altijd uw arts voor het gebruik van zwarte komijnolie.
Jazeker! Zwarte komijnolie kun je ook heel goed insmeren op je huid. Het wordt niet alleen als natuurlijk geneesmiddel gebruikt maar ook voor cosmetische doeleinde. Zwarte komijnolie heeft een kalmerend effect daarom wordt het vaak ook gebruikt door mensen met een droge huid, psoriasis, artritis, hoofdhuid-schilfers en eczeem. Het is zuinig in gebruik dus je hoeft er niet veel van te gebruiken.
Zwarte komijn olie is voor koud gebruik. Het is tot 80 graden op te warmen. Je kunt het wel voor stoomgerechten gebruiken. Maar het is beter het voor koude gerechten te gebruiken, zoals salades, smoothies ed. Omdat zwarte komijnolie karakteristieke smaak heeft heb je er maar een paar druppels van nodig.
Voor sommige mensen is de aromatische smaak van zwarte komijnolie even wennen. Vaak horen we dat de smaak na een paar dagen al went. Heb je er alsnog moeite mee, dan kan je de olie mengen met ander producten. Probeer de olie bijvoorbeeld te mengen met een lepeltje pure honing, in een salade, yoghurt, verse sappen of smoothies.
Voor zover bekend is heeft zwarte komijnolie, bij een juiste dosering geen bijwerkingen. Maar bij een inname van meer dan 3 theelepels per dag kan het een negatief effect hebben op je lichaam. Houd je dus aan de aanbevolen hoeveelheid.Voor mensen met diabetes wordt aanbevolen dat de behandeling in de gaten wordt gehouden, omdat zwarte komijnolie de bloedsuikerspiegel verlaagd.
Mocht je last hebben van een (beginnende) keelontsteking dan zul je een (sterk) branderig gevoel kunnen ervaren. Dit komt doordat zwarte komijnolie een sterk ontstekingsremmende en antibacteriële werking heeft. Het branderige gevoel betekend dat de olie zijn werk aan het doen is.Het ervaren van een een branderig gevoel kan ook te maken hebben met een droge keel probeer daarom de olie te mengen met een verse sapje of water.
Mensen die een natuurlijke voedingsmiddelen dieet volgen weten dat zaden een belangrijke bron van essentiële voedingsstoffen zijn. Zaden zijn de bevruchte, gerijpte eitjes van de planten die in staat zijn te ontkiemen om een nieuwe plant te produceren. Ze zijn een rijke bron van vitaminen, mineralen, plantaardige eiwitten en onverzadigde vetten.Veel plantaardige oliën worden uit zaden gewonnen en worden ingenomen om het dieet van essentiële vetzuren aan te vullen.