Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 45,-
9.5 Gem. klantbeoordeling
Binnen 2 werkdagen geleverd

Retourbeleid

 

  1. Herroepen van een bestelling

Je kunt je bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst tot 30 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Als de artikelen aan jou in rekening zijn gebracht, ontvang je het bedrag inclusief de standaard verzendkosten en exclusief de retourkosten terug, mits hiervan sprake is. De retourkosten kunnen variëren, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.Mocht je bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, dan worden de verzendkosten niet vergoed.

Als je je bestelling wil annuleren of retourneren, breng ons hiervan dan schriftelijk op de hoogte, door een e-mail te sturen naar info@purezaadolie.nl. Retourneer de artikelen zoals hieronder vermeld in paragraaf 2 (Retourzendingen), binnen een termijn van 30 dagen zoals hierboven vermeld in paragraaf 1.1. We zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop je hebt betaald terug te storten (of, als de artikelen nog niet betaald zijn, de terugzending van de artikelen verrekenen met je saldo), uiterlijk 7 dagen na ontvangst van je annulering, op voorwaarde dat we de artikelen, of een bewijs dat de artikelen zijn teruggezonden hebben ontvangen.

Als een ontvangen artikel defect is, stel PureZaadolie.nl hiervan dan onmiddellijk op de hoogte en stuur het artikel terug zoals uiteengezet in paragraaf 2 (Retourzendingen) hieronder. Alle producten die als defect worden aangemeld, worden door H&M volledig vergoed. De bepalingen in deze voorwaarden houden geen beperking in van eventuele wettelijke rechten.

  1. Retourzendingen

PureZaadolie.nl garandeert een volledige vergoeding, van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf 1 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewijzigd, of geopend mogen zijn en dat etiketten niet zijn verwijderd.

Je kunt het retourpakket afgeven bij een postagentschap of ophaalpunt in Nederland.

Contact informatie
purezaadolie
Lichtenauerlaan 102-120
3062EM Rotterdam
info@purezaadolie.nl

Social media

Blijf op de hoogte door ons te volgen via FaceBook.